Forgot?
Forgot?
Log In Sign Up

Consiliere Service

Asta este ceea ce putem face. La asta ne pricepem. Sa te mentinem in miscare. Sa te stim in siguranta.

CONSILIERE SERVICE

Echipa noastra de specialisti iti poate oferi orice informatii tehnice legate de masina ta si te va indruma in alegerea deciziilor privind mentinerea si functionarea in conditii foarte bune a autovehiculului tau.

CONSTATARI DAUNE

In incinta sediului nostru este deschis un centru de constari daune auto, in colaborare cu societatile de asigurare. Tot aici se pot efectua si reconstatari, atunci cand este cazul.

VANZARI PIESE AUTO

Comercializam la comanda subansamble auto pentru autoturisme de fabricatie straina si autohtona: elemente de caroserie, parbrize, piese de directie si motor, frane, componente electrice, accesorii, lubrifianti, produse de intretinere etc.

Depozitare Roti

Detinem un spatiu de depozitare destinat anvelopelor si rotilor tale pe toata perioada anului in deplina siguranta. In momentul in care decizi schimbarea lor, nu vei mai avea problema transportului si a depozitarii lor.

Asigurari

La sediul nostru se pot incheia asigurari CASCO, RCA, asigurari medicale de calatorie, carte verde etc. Va oferim cele mai bune oferte de asigurari auto, pentru a avea garantia ca sunteti protejat atunci cand anumit risc devine realitate.

Showroom

Dispunem de un spatiu de 400 mp unde se pot expune autovehicule pentru lansari modele noi, pentru vanzare si alte evenimente dedicate domeniului auto.

Societati de asigurare-reasigurare cu decontare directa*
*in ordinea alfabetica

Members Of Capital Group

section class=