Forgot?
Forgot?
Log In Sign Up

Intretinere

Nu stii raspunsul? Sau poate nici intrebarea. Noi ne-am gandit la toate pentru tine.

Servicii intretinere periodica

Revizii generale
Schimb ulei si filtre
Revizii sau schimb elemente sistem de franare
Revizii sau schimb elemente sistem directie
Revizii sau schimb elemente suspensie

Servicii detailing

Detailing de intretinere
Detailing de interior
Detailing de exterior
Pregatire de iarna

Detailing exterior

Dupa spalarea masinii, aceasta se va decontamina prin degresare, se vor indeparta bitumul, reziduurile animale depuse  si urmele de insecte dupa care se va trece la lustruirea suprafetelor in mai multe etape prin polishare si prin aplicarea de protectii pentru vopsea care vor actiona ca un scut impotriva razelor ultraviolete si a altor factori de mediu. Dupa aceasta operatiune, ornamentele exterioare si anvelopele vor fi tratate cu substante special concepute care vor oferi protectie impotriva deteriorarii si oxidarii.

Detailing interior

Pentru ca de fiecare data cand te urci in masina sa te simti bine este recomandat ca, dupa o perioada, sa intervenim asupra tapiteriei si elementelor din plastic existente in masina.

Dupa o aspirare completa a interiorului se va interveni si cu perii speciale care vor scoate toate granulele de praf existente in locurile greu accesibile. Apoi trebuie curatate petele existente pe mocheta, plafon, volan sau tapiteria scaunelor cu substante special concepute pentru astfel de materiale. Acestea vor fi apoi samponate si limpezite cu ajutorul unor masini special concepute pentru astfel de operatiuni. Dupa extragerea apei, suprafetele textile sunt limpezite si uscate. Dupa uscare, se va trece la aplicarea unor substante de protectie pentru suprafetele textile, piele si plastic care  vor actiona ca un scut impotriva murdariei, avand un efect indelungat ce va reda suprafetelor elasticitatea si aspectul nou.

In cazul instalatiei de aer conditionat, prin curatarea acestuia se va evita si stopa aparitia diferitelor mirosuri neplacute provocate de diferite reactii sau bacterii ce apar din cauza umezelii, frigului si intunericului.

Societati de asigurare-reasigurare cu decontare directa*
*in ordinea alfabetica

Members Of Capital Group