Forgot?
Forgot?
Log In Sign Up

Mecanica

Asta este ceea ce putem face. La asta ne pricepem. Sa te mentinem in miscare. Sa te stim in siguranta.

Mecanica

Echipa noastra executa lucrari periodice si reparatii complexe la motor, cutie de viteze si ambreiaj, instalatii de aer si racire motor, sistem de evacuare si franare, sistem de tractiune, articulatii si suspensii, mecanisme de distributie.

INSPECTIE TEHNICA PERIODICA

Echipa noastra efectueaza Inspectia Tehnica Periodica pentru autoturisme non euro, benzina, diesel, 4×4 dar si pentru autoutilitare cu masa maxima autorizata pana la 3.5 T.

TINICHIGERIE

Reparatii asupra structurii caroseriei se realizeaza intr-un atelier care dispune de 5 posturi de lucru. In cadrul atelierului de caroserii se poate efectua orice tip de reparatie de tinichigerie, acesta dispunand de dotari tehnice moderne conform prevederilor R.A.R.

DIAGNOZA COMPUTERIZATA

Avem in dotare cele mai noi testere si computere care pot verifica sistemele electrice-electronice, sisteme ABS-ESP, sisteme de injectie, sisteme de management a motorului, sisteme de climatizare, identificare si stergere erori.

VOPSITORIE

Dispunem de atelier propriu de vopsitorie, cu cabina de vopsit ecologica, cu o zona de pregatire in vederea vopsirii, dotata conform standardelor in domeniu si care permite obtinerea unei calitati superioare a lucrarii, respectandu-se totodata normele UE de protectie a mediului.

ELECTRICA

Inlocuim si reparam alternatoare, electromotoare, verificam si inlocuim componente ale sistemelor de iluminat, sistemele de curatare ale parbrizului, remediem defectele instalatiilor de inchidere electrica centralizata si a alarmelor auto.

Societati de asigurare-reasigurare cu decontare directa*
*in ordinea alfabetica

Members Of Capital Group

/uldiv class=