Capital Auto – primul sistem de mobilitate avansată. Redefinim forma de proprietate prin simplitate și flexibilitate.

Capital Auto – primul sistem de mobilitate avansată. Redefinim forma de proprietate prin simplitate și flexibilitate.

Am lansat Capital Auto pornind de la ideea că oricine își dorește să conducă o mașină nouă și să aibă cât mai puține griji legate de ea. Așa că am căutat să le oferim acest lucru clienților noștri. Și, mai mult, să facem în așa fel încât să fie totul cât mai simplu, fără birocrație si fără costuri ascunse.

Ideea de a lansa un pachet de mobilitate prin care punem la dispoziție autoturisme pe baza unui abonament s-a născut, în primul rând, ca răspuns al nevoilor noastre.

Am putea spune chiar că este o nouă formă de „proprietate” a unei mașini, pe care să o folosești fără să îți asumi riscul de depreciere a valorii ei. Totul în online.

Am început în anul 2000 cu Capital LEASING. Au urmat apoi Capital ASIG în anul 2002 și Capital FLEET în anul 2004. Am continuat cu Capital AUTO și Capital FINANCIAL. Și mergem doar înainte. Pentru că suntem parte a unei lumi în mișcare. Și pentru că noi credem în deciziile inteligente luate la momentul potrivit.

Capital Auto este marcă comercială a societății Capital Auto Mobility SRL, membră a Capital Group prin care se oferă pachete de mobilitate.