Despre noi

Am lansat Capital Auto pornind de la ideea că oricine își dorește să conducă o mașină nouă și să aibă cât mai puține griji legate de ea. Așa că am căutat să le oferim acest lucru clienților noștri. Și, mai mult, să facem în așa fel încât să fie totul cât mai simplu.

Avem noi grijă de tot!

Capital Auto este un serviciu prin care te abonezi la mașina ta preferată.

Îți alegi de pe site-ul nostru vehiculul pe care îți dorești să-l conduci în următoarele 12 luni. Noi ți-l livrăm cu toate actele, cu taxele și asigurările plătite – inclusiv full casco. De acum, trebuie doar să-ți alimentezi mașina.

Dar cine se află în spatele Capital Auto?

Suntem o echipă de profesioniști cu background în domeniul financiar, în care activăm de mai bine de 18 ani. Ideea de a lansa un serviciu prin care punem la dispoziție autoturisme pe baza unui abonament s-a născut, în primul rând, ca răspuns al nevoilor noastre. Ne-am dat seama că nu există un astfel de serviciu pe piață și, astfel, am decis să venim cu ceva nou. Am putea spune chiar că este o nouă formă  de „proprietate” a unei mașini: pe o perioadă medie și cu un număr minim de lucruri pe care trebuie să le faci pentru autoturismul tău.