Întrebări frecvente

Capital Auto îți oferă o mașină nouă și se ocupă de tot ce ține de mașina respectivă contra unui abonament lunar. Pe scurt, achiziționarea mașinii, asigurările, reviziile tehnice, toate intră în grija noastră și sunt incluse în cost.
E mai simplu, de fapt, să-ți spunem ce nu include abonamentul: costul carburantului și serviciile de spălătorie. De restul ne ocupăm noi.

Pe lângă faptul că te scutim de toate aceste griji și-ți aducem mașina aleasă unde vrei tu, pe teritoriul României, mai ai un avantaj: nu faci o achiziție pe termen lung. Mai exact, nu-ți cumperi o mașină pe care va trebui să o vinzi când îți dorești una nouă. E mult mai simplu: dacă, de exemplu, peste un an ai vrea să conduci alt vehicul, nou-nouț, Capital Auto vine în întâmpinarea ta și îți oferă asta. E cel mai simplu mod de a avea o mașină nouă în fiecare an.

Perioada cea mai scurtă este de 12 luni. Desigur, putem semna contractul și pe o perioadă de timp mai îndelungată. Depinde de nevoile tale.

După perioada minimă contractuală (12 luni), poți rezilia contractul oricând, cu rugămintea de a ne anunța cu 3 luni înainte.

Toate taxele, asigurările obligatorii dar și full casco, vinietă pe teritoriul României, revizii periodice, asistență în cazul unui incident, posibilitatea de a avea un autovehicul de schimb în cazul în care mașina ta de la Capital Auto este în service. Ne este mult mai ușor să-ți spunem ce nu este inclus în abonamentul tău, pentru că sunt doar două lucruri: costul carburantului și serviciile de spălătorie.

 • Persoanele juridice cu sediul în România.
 • Persoanele fizice cu vârste între 21 și 65 de ani, cu permis de conducere valabil de cel puțin 3 ani.

21.000 de kilometri în primul an și 1750 de kilometri/lunar începând din a 13-a lună de contract.

Vei plăti o taxă de … lei/kilometru, dar nu mai mult de 500 de kilometrii pe lună.
 1. Îți alegi mașina
  E atât de simplu: selectează-ți mașina preferată pe site-ul nostru.
 1. Semnăm contractul
  Te contactăm și îți trimitem toate documentele necesare pentru a putea trece la pasul următor.
 1. Auto transfer
  Comandăm mașina și ți-o livrăm acolo unde-ți dorești, pe teritoriul României.
 1. Și acum, conduci!
  Bucură-te de mașina ta cea nouă, cu toate actele în regulă, cu taxele și asigurările plătite la zi.
Mașina ta are RCA și full casco. Totuși, în cazul unul incident, este necesar să ne anunți.

Costurile vor fi suportate de asigurator. Imediat ce ne vei semnala problema apărută, ne vom ocupa de reparația mașinii tale Capital Auto.

Desigur. Vom stabili împreună perioada și vehiculul de înlocuire, care va fi din aceeași clasă.