Întrebări frecvente

CAM este o companie care ofera un serviciu de mobilitate modern, un abonament auto pe termen limitat, potrivit pentru oricine dorește să fie permanent flexibil si independent cu propria mașină, dar nu vrea să cumpere, să închirieze, sau să finanțeze o masina.

CAM ofera o masina noua in fiecare an, la un preț fix lunar care include; inmatricularea, asigurarile, reviziile periodice, mententanta, anvelope de sezon si taxele de drum, iar in curand si carburantul.

Totul se desfasoara on-line cu exceptia livrarii masinii, alegerea autoturismului preferat, semnarea documentelor si inregistrarea pe site dureaza 2-3 minute, iar noi iti aducem mașina aleasă unde vrei tu, pe teritoriul României.

Sigur ca putem! La completarea cererii dumnevoastra on line, in pasul 2 “Livrare” se mentioneaza adresa de livrare, iar in locul destinat informatiilor suplimentare puteti sa ne oferiti alte detalii.

Pentru acest serviciu avem o taxa standard de 250 Euro, valabila pe teritoriul Romaniei dar avem si o cafea buna la sediul nostru din Bucuresti unde livrarea este gratuita.

Daca masina este pe stoc, acesta se poate livra in maxim 15 zile lucratoare de la data incasarii banilor de avans in contul nostru.

Daca masina se comanda in fabricatie, termenul de livrare difera de la o marca la alta si este cuprins in intervalul 90-120 zile de la semnarea contractului de mobilitate.

Da, este masina ta si tu decizi cine poate sa o conduca, dar trebuie sa te asiguri ca are permis de conducere valabil si este la fel de responsabil/a ca tine.

Colaboram cu majoritatea producatorilor de masini, prin reprezentatii cei mai insemnati din Romania.

Avem de la cele mai populare modele din domeniul auto, pana la cele mai recent lansate modele, care ofera tehnologia cea mai avansata in acest domeniu.

In permanenta extindem disponibilitatea marcilor, iar acum avem pentru dumneavoastra urmatoarele modele, pe care le regasiti AICI: https://capital-auto.ro/masini/

Persoane fizice cu resedinta in Romania.

Persoane juridice cu sediul fiscal in Romania.

Varsta cuprinsa intre 21-65 ani.

Permis de conducere cu o vechime de minim 3 ani.

Odata cu verificarea documentelor transmise, colegii nostri analizeaza solicitarea inainte de semnarea contractului de mobilitate pentru a stabili eligibilitatea in cadrul programului ales.

Inainte de livrare aveti urmatoarele sume de achitat:

  1. Rata de chirie in avans
  2. Garantia – contravaloarea a doua rate de chirie fara TVA (se returneaza la final)
  3. Comisionul de gestiune (se plateste o singura data)
  4. Servicii suplimentare – (ex. Livrare acasa, accesorii auto, suport Ski.

Puteti gestiona toate aceste informatii din contul dumneavoastra de client deschis la inceput pe site-ul nostru, de aici primiti si notificari pe e-mail.

Dupa termenul minim stabilit prin contractul de mobilitate puteti returna masina oricand la sfarsitul lunii contractuale respective.

Iată un mic exemplu:

  • Dacă ați primit mașina pe 15 noiembrie 2020, cu un termen minim de 6 luni, o puteți anula cel mai devreme pe 15 mai 2021.

 

  • Daca aveti un contract de minim 12 luni de abonament si doriti anularea mai devreme a serviciilor de mobilitate, trebuie sa ne informati cu 3 luni inainte de a lua aceasta decizie prin e-mail, telefon sau scrisoare recomandata.

        

Un alt exemplu:

  • Daca contractul de mobilitate expira pe 15 noiembrie 2021 si doriti anularea acestuia pe 15 septembrie 2021, trebuie sa ne anuntati pana pe 15 iunie 2021

Contractul minim de mobilitate este de 6 luni, iar daca va place masina si doriti sa continuati abonamentul cu aceeasi masina, trebuie sa ne anuntati cu 3 luni inainte de expirarea perioadei pentru a o pastra pe contul dumneavoastra.

Nu exista perioada maxima, daca schimbati masina o data la 6 luni sau la 12 luni in functie de nevoile dumneavoastra, putem sa va oferim acest serviciu incontinuu.

Putem sa extindem acest serviciu de mobilitate pana la maxim 18 luni (12+6) cu aceeasi masina, iar la final o puteti cumpara chiar dumneavoastra la un pret foarte avantajos, doar daca ne anuntati cu 3 luni inainte de expirarea perioadei contractuale.

Masina are o asigurare completa, atat asigurarea obigatorie civila cat si asigurarea FULL CASCO cu franciza, dar in cazul unui accident este necesar sa ne anunti.

Franciza minima este de 100 Euro si maxima este de 500 Euro, in functie de masina si este in responsabilitatea ta sa le achiti in cazul unui incident nefericit.

La cerere va putem transmite pe e-mail tot ce acopera de asigurarea CASCO pe masina dumneavoastra.

Veste buna este ca in cazul unei situatii neplacute va asiguram masina de inlocuire in maxim 72 ore de la eveniment.

In mobilitate grija dumneavoastra legata de Service este eliminata si de aceea in permanenta o sa aveti o persoana dedicata care va raspunde 24/7 la telefon, whats app sau e-mail la toate intrebarile dumneavoastra si va indruma spre cea mai buna solutie de a rezolva o eventuala problema. Noi o sa facem programarea la cea mai apropiata reprezentanta pentru probleme tehnice sau pentru schimbul de anvelope sezonier, sau daca aveti neclaritati legate de functionalitatea unui optiuni, consilierul dumneavoastra va sta aproape pe tot parcursul mobilitatii la CAM

Numere de telefon 24/7: 0741 779 779 – mail: office@capital-auto.ro

Avem 3 variante de km inclusi in abonament:

  • 950 Km/ luna
  • 1250 Km/ luna
  • 1750 Km / luna

Km neefectuati intr-o luna se reporteaza in urmatoarea luna

Se poate depasi cu maxim 500 Km per abonament

La un abonament de 12 luni o masina nu poate depasi 21.000 Km

Km neconsumati in abonament nu se cuantifica

Vei plati o taxa de 0,21 Euro pe km dupa ce depasti si cei 500 Km acordati bonus pe abonament.

Recomandam sa va alegeti de la inceput Km cei mai apropiati de nevoile dumneavoastra pentru o economisire mai reusita a abonamentului.

Da, poti conduce oriunde in Uniunea Europeana, doar trebuie sa ne anunti inainte pentru a iti transmite o imputernicire de care ai nevoie la punctele de frontiera.

Perioada minima este de 6 luni prin abonament.

In 80 % din finantari operationale se solicita avans de minim 10 %.

Pe o perioda de 3 ani poti schimba 6 autoturisme diferite in abonament, in aceeasi rata, in functie de nevoile tale.

La finalul abonamentului se poate si cumpara masina.

In leasing operational nu poti inchide contractul fara sa achiti 6 rate in avans, iar noi iti oferim asta gratis daca ne anunti la timp.